Të Reja

Home > Të reja > Aktivitete

Gatuaj një Pjatë më shumë - ABI Bank Mbështet

Në Ditën e Krishtlindjes, ABI Bank iu bashkua iniciativës së lëvizjes Ecovolis, për t’i dhënë pak më shumë atyre që kanë më shumë nevojë për ne. Në sheshin Nënë Tereza u mblodhën me qindra njerëz në vështirësi, në varfëri e në pamundësi. Së bashku me ABI dhe shumë qytetarë apo kompani u mblodhën për të dhuruar.  Ditën e Krishtlindjes, sheshi Nënë Tereza u mbush me diell. Qytetarët e Tiranës, besuan dhe vepruan.

  

Në këtë ditë pati një përfaqësim masiv nga stafi i Bankës disa prej të cilëve morën dhe fëmijet me vete dhe dhanë kontributin e tyre vullnetar.

     

X