Të Reja

Home > Të reja > Aktivitete

ABI  BANK  mbështet qendrat shëndetësore në Durrës

Banka Amerikane e Investimeve mbështet qendrat shëndetësore të qytetit të Durrësit e cila me anë të stafit mjeksor dhe 18 studentë të infermierisë së Universitetit të Durrësit janë prezent gjatë gjithë sezonit veror për të asistuar me ndihmën e parë dhe këshilla të nevojshme pushuesit e qytetit të Durrësit.

26 qëndra shëndetësore janë parashikuar të jenë aktive gjatë sezonit veror në dispozicion të pushuesve në zonat turistike me shërbim 24h. 

 

X