Të Reja

Home > Të reja > Aktivitete

Panairi i Punës UET 2018

Më datë 31 Maj, në Universitetin Europian të Tiranës u mbajt Panairi i PunësUET 2018.
Qëllimi i ketij aktiviteti ishte t’u ofronte studentëve të këtij universiteti mundësinë për të kontaktuar drejtpërdrejt përfaqësuesit e të paktën 52 kompanive të ndryshme në vend.


Banka Amerikane e Investimeve ishte prezente në panairin 1-ditor duke takuar e komunikuar me studentë të interesuar për mundësi intershipi dhe punësimi, me synimin e identifikimit të studentëve të talentuar për ti bërë më pas pjesë e familjes ABI.

 

X