Të Reja

Home > Të reja > Aktivitete

Dita e Verës – ABI  Bank në Elbasan

Mijra qytetarë u mblodhën për të festuar Ditën e Verës në qytetin e Elbasanit. Bashkë me banorët e qytetit dhe shumë vizitorë të ardhur nga qytete të ndryshme të Shqipërisë, ishte dhe Banka Amerikane e Investimeve nëpërmjet stafit të degës së Elbasanit.

Vizitorët e shumtë patën mundësi të njihnin Bankën nëpërmjet fletëpalosjeve të shpërndara, banerit të madh të varur në kalanë e qytetit që uronte për ditën e festës dhe gjatë koncerteve të organizuara në qytet. 

  

X