Të Reja

Home > Të reja > Aktivitete

Punonjësit e ABI Bank dhurojnë lodra për fëmijët në nevojë

Banka Amerikane e Investimeve dhe stafi i saj tregoi dhe njëherë që janë vlerat ato që na drejtojnë. Me rastin e 1 Qershorit, punonjësit  e Bankës iu bashkuan nismës vullnetare  për blerjen e lodrave të reja për fëmijët e familjeve në nevojë. Gatishmëria  e tyre për të dhuruar dhe për t’u kujdesur që dhurata të ishte brenda pritshmërive, ishte mbresëlënëse.

Në bashkëpunim me Drejtorinë e Kryqit të Kuq në Tiranë u bë i mundur dhe organizimi i një aktiviteti argëtues për këta fëmijë, të cilët ditën e 1 Qershorit patën mundësi të festojnë dhe të marrin dhurata si çdo bashkëmoshatar i tyre. 

 

X