Të Reja

Home > Të reja > Aktivitete

ATM e re në Voskopojë nga ABI Bank

Banka Amerikane e Investimeve vazhdon të punojë më përkushtim për të ofruar produkte dhe shërbime cilësore për klientët e saj kudo që ata ndodhen.

Tashmë të gjithë vizitorët që shkojnë në Voskopojë për të shijuar arkitekturën e bukur dhe natyrën malore, mund të aksesojnë direkt për nevojat e tyre monetare, ATM-në më të re të ABI Bank, e cila ndodhet në qendër të fshatit.

X