Publikime

Home > Publikime > Për publikun

ABI mbështet fushatën "Fjongo rozë na kujton"

Banka Amerikane e Investimeve mbështet për të pestin vit radhazi YWCA of Albania, në nismat për ndërgjegjësimin dhe parandalimin e kancerit të gjirit. Nën moton, “Fjongoja Rozë na kujton se zbulimi i hershëm i kancerit të gjirit, na shpëton jetën”, YWCA çel fushatën e 13 të saj, me ambasadore të kauzës sopranon me famë botërore, Ermonela Jaho.  

X