Publikime

Home > Publikime > Për publikun

ABI mbështet fushatën kundër kancerit të gjirit "Fjongoja Rozë më kujton"

Tetori shënon muajin e informimit dhe sensibilizimit për kancerin e gjirit. ABI Bank mbështet për të katërtin vit radhazi fushatën e YWCA Albania nën moton “Fjongoja rozë më kujton”, me ambasadore të kauzës sopranon me famë botërore, Ermonela Jaho.

X