Publikime

Home > Publikime > Për publikun

Zero komision për transfertat me e-banking

Paguaj nga shtëpia pa kosto shtesë duke përdorur platformën tonë e-banking.

Transferta në lek brenda ABI Bank dhe drejt bankave të tjera në Shqipëri me komision 0!

Qëndro në shtëpi! Qëndro i sigurt!

X