Publikime

Home > Publikime > Për publikun

Investo në Optimizëm: Intervista e CEOs së ABI Bank në Top Talk

“...pas disa muajsh unë mendoj se e gjithë kjo do të duket si një ëndërr e keqe dhe vendi do të kthehet me shumë forcë ATY ku ishte më përpara, që ishte një rritje shumë pozitive e ekonomisë...”.

Intervistën e Drejtorit të Përgjithshëm të ABI Bank, Z. Andi Ballta për emisionin Top Talk, në Top Channel e ndiqni këtu. #InvestoNeOptimizem

 

X