Publikime

Home > Publikime > Për publikun

Mesazh ndërgjegjësimi #rrineshtepi

Banka Amerikane e Investimeve ju fton të mbështesni udhëzimet e autoriteteve shëndetësore. Duke qëndruar në shtëpi, ne mbrojmë veten dhe japim një kontribut të vlefshëm në përballimin e situatës nga autoritetet shëndetësore. Edhe këtë do ta kalojmë... Qëndro në shtëpi!

Ndiqni këtu mesazhin ndërgjegjësues të ABI Bank dhe Fiks Fare.

X