Të Reja

Home > Të reja > Aktivitete

ABI Bank feston 4 korrikun

Muzikë, lojra, argëtim dhe plot surpriza e të ftuar special në Playa del Este, Karpen: ABI Bank në traditën e saj të përvitshme feston 4 korrikun, Ditën e Pavarësisë së SHBA-ve.

 

 

 

 

 

 

 

X