Të Reja

Home > Të reja > Aktivitete

Festa e 1 qershorit për fëmijët e Stafit të ABI Bank

Fëmijët janë qendra e botës dhe data 1 Qershor ju kushtohet vec atyre, ndaj ne këtë ditë e festuam bukur në ambjentet e Institutit Kulinar Neranxi.

Së bashku, shijuam gatimet nga duart e të vegjëlve tanë, kënduam e kërcyem me ta.
U argëtuam dhe eksperimentuam në klasa e laboratorë, nën petkat e shefave të vërtetë, me mbikqyrjen e specialistëve gatuam bukë, pizza, cokollata, torta e plot embëlsira të tjera...

 

X