Të Reja

Home > Të reja > Aktivitete

ABI Bank pjesë e Ditës së Verës 2019

E gjithë Tirana u përfshi në një atmosferë festive për Ditën e Verës 2019.

Edhe stafi i ABI Bank iu bashkua festës në Sheshin Skendërbej. Qytetarët e shumtë patën mundësi të njihnin nga afër Bankën nëpërmjet stendës, fletëpalosjeve të shpërndara dhe banerit të madh te Teatri i Operas dhe Baletit që uronte për ditën e festës.

 

Banka Amerikane e Investimeve sponsor i përgjithshëm i Ditës së Verës 2019.

X