Të Reja

Home > Të reja > Aktivitete

ABI Bank mbështet koncertin e Jericho në Tiranë

Banka Amerikane e Investimeve vazhdon te mbështesë organizimin e eventeve kulturore ne Tiranë.

Grupi muzikor Jericho që sivjet shënon 20-vjetorin e themelimit mbajti koncertin e tij dt. 26 Dhjetor 2017 te Piramida organizuar nga qendra kulturore TULLA, me turin e albumit të ri “Oborri”.

Rok-grupi i njohur vazhdon të vijë me projekte të reja muzikore, përmes të cilave, pos tjerash, ruhet dhe promovohet edhe muzika tradicionale etnike shqiptare, gjë e cila edhe e karakterizon. Djemtë e grupit në këngët e tyre kanë prekur edhe tema të rëndësishme, që ndërlidhen drejtpërdrejt me shoqërinë.

X