Prona

Home > ABI Prona > Dyqan

Shiten tre Ambiente Tregtare në rrugën “Zoja Curre”, Tiranë, 88 m²

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësDyqan
  • Sipërfaqja88m2
  • Vendndodhja

Shiten tre ambjente tregëtare me  sipërfaqe totale 88 m² në rrugën “Zoja Curre”, Tiranë. Njësitë ndodhet në katin përdhe dhe janë pjesë përbërëse e një kompleksi shërbimi dhe banimi me 7 kat mbi tokë dhe 2 kat nëntokë. Dyqanet kanë dalje nga sheshi i brendshëm i pallatit. Ai ndodhet në një distancë rreth 100 m nga Tregu Elektrik dhe 200 m nga shkolla “Mihal Grameno”. Zona ka karakter komercial dhe rezidencial. Tre dyqanet janë një hapsirë e pandarë. Përbërja e pronës : Prona 1 - 18.67 m²; Prona 2 - 46.21 m²; Prona 3 - 23.1 m².

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X