Prona

Home > ABI Prona > Apartament

Shitet Apartament në L. 2, rr. ”Rinia” Pogradec, me sipërfaqe 99.5 m²

  • QytetiPogradec
  • Lloji i PronësApartament
  • Sipërfaqja99m2
  • Vendndodhja

Shitet apartament me  sipërfaqe 99.5 m².

Prona pozicionohet në katin e gjashtë nga toka të një pallati me 7 kate mbi tokë dhe ndodhet në lagjen nr.2 pranë rrugës “Rinia”, në Pogradec. Pallati ku ndodhet apartamenti, është në një distancë prej 300m nga hotel “ Enkelana” në shëtitoren e qytetit dhe rreth 500 m nga stadiumi “Gjorgji Kyçyku”. Zona ka karakter rezidencial dhe komercial. Përbërja e pronës : 2+1. AApartamenti ndodhet në katin e gjashtë të një pallati me shtatë kate mbi tokë.

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X