Prona

Home > ABI Prona > Apartament

Shitet truall dhe ndërtesë multifunksionale 2 dhe 3 kat në Gjorm, pranë autostradës Thumanë-Milot

  • QytetiLezhë
  • Lloji i PronësApartament
  • Sipërfaqja2052m2
  • Vendndodhja

Shitet truall + ndërtesë 2 dhe 3 kat me përdorim aktual që mund të përdoret për qellime komerciale (magazinë + abjente shërbimi), me sipërfaqe totale toke 4,900 m² dhe ndërtesë faktike 2,052 m² dhe të regjistruar 1,515 m² ndodhur në Gjorm, Kurbin. Prona pozicionohet rreth 15 km në Veri të kryqëzimit të, rreth 5.2 km në Jugperëndim të qendrës së Laçit dhe 6 km në Lindje të Patokut. Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Ajo ka akses direkt në autostradën Thumanë-Milot,

Zona ku ajo pozicionohet ka karakter kryesisht komercial dhe industrial.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X