Prona

Home > ABI Prona > Magazine

Shitet magazine 2 kat me truall 160 m² dhe njolle 160 m² në rr.”Gjergj Kastrioti”, Vlorë

  • QytetiVlorë
  • Lloji i PronësMagazine
  • Sipërfaqja320m2
  • Vendndodhja

Shitet magazinë 2 kat, me sipërfaqe 160 m² për kat, ndodhur në rr.”Gjerjgji Kastrioti”, Vlorë. Prona ndodhet rreth 1.2 km ne veri të qendrës së qytetit. Magazina ndodhet rreth 200 m larg rrugës Transballkanike dhe ka dalje direkte në rrugën “Hoxha Tahsim” . Hyrja  realizohet nga ana Veriperëndimore e saj në një oborr të përbashkët me disa ndërtesa të tjera që shërbejnë si magazina.

Zona ku ajo pozicionohet ka karakter kryesisht industrial.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X