Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shiten tre Toka me sipërfaqe 12,500 m² në Mëzez, Tiranë

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja12500m2
  • Vendndodhja

Shiten tre toka “Arë” me sipërfaqe totale 12,500 m².

Toka ndodhet në Mëzëz, Tiranë. Ato pozicionohen në vazhdim teë njëra tjetrës. Pronat ndodhen në një distancë rreth 720 m nga rruga kryesore e Mëzezit.  Tokat shtrihet në një terren krejtësisht fushor dhe kodrinordhe kanë një konfigurim të rregullt. Zona ku ndodhet prona ka karakter kryesisht rezidencial dhe industrial.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X