Prona

Home > ABI Prona > Apartament

Shitet 6 Apartamente në Shëngjin, Lezhë

  • QytetiLezhë
  • Lloji i PronësApartament
  • Sipërfaqja336m2
  • Vendndodhja

Shiten 6 apartamente në Shëngjin. Pronat ndodhen në një distancë rreth 50 m në Jug të rrugës kryesore Lezhë-Shëngjin dhe rreth 250 m larg nga vija. Apartamentet gjenden në kaitn e katërt të ndërtesës nëntë kate mbi tokë dhe një nëntokë. Zona ka karakter kryeshit turistik dhe komercial dhe pozicioni i ketyre pronave është shumë i favorshëm  Aksesi për në apartament realizohet nëpërmjet shkallëve ose ashensorit.

Ap. 22 – 67.73 m²

Ap. 23 – 59.1 m²

Ap. 25 – 26.45 m²

Ap. 26 – 53.2 m²

Ap. 27 – 70.38 m²

Ap. 28 – 59.1 m²

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X