Prona

Home > ABI Prona > Apartament

Shitet Apartament në rrugën “Reshit Çollaku”, Shallvare, Tiranë, 73.25 m²

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësApartament
  • Sipërfaqja73m2
  • Vendndodhja

Shitet apartament me  sipërfaqe 73.25 m². Prona pozicionohet në pjesën Jug-Perëndimore të qytetit të Tiranëa, rreth 450 m nga qëndra sheshi “ Skërnderbej”, në rr.”Reshit Çollaku”,  pallatet Shallvare. Zona ku ndodhet prona ka afërsi të konsiderueshme me qendrën dhe është e njohur për larmishmërinë e shërbimeve që ofron . Aksesi për në apartament realizohet nëpërmjet shkallëve.

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X