Thesari

Kuotimet për Letrat me Vlerë

LetraISINDatë emetimiDatë maturimiDitë në maturimKuponYield blerjeYield shitje
Obligacion Reference 5YAL0035NF5Y2319-Jul-1819-Jul-2316045.30%3.83%3.03%
Obligacion Reference 5YAL0036NF5Y2430-Jan-1930-Jan-2417994.20%3.92%3.12%
Obligacion 10YAL011NF10Y2615-Jul-1615-Jul-2626965.80%N/A3.73%

 

SHENIM I RENDESISHEM:
 Kuotimet e mësipërme jane për referencë dhe janë subjekt ndryshimi dhe negociimi sipas nevojave dhe kërkesave të Bankës.

Transaksionet lidhur me Letrat me Vlerë kryhen me +2 ditë datëvalutë.

Për çdo kërkesë specifike lidhur me letrat e mësipërme dhe/apo letra të tjera, ju lutem kontaktoni me Sektorin e Thesarit: E-mail: [email protected], Tel:+355 44537201.

Kursi i Këmbimit

ValutaEURUSDGBPCHFCAD
Blihet122.65108.10139.50106.9680.95
Shitet126.38111.40146.65112.4585.11
Data: 22/02/2019 09:25:12 AM