Visa Electron – Karte Debiti

Banka Amerikane e Investimeve duke patur në qendër të vëmendjes klientin, ofron një kartë debiti që përmbush më së miri kërkesat e nevojat e tyre:

Visa Electron ju jep mundësinë të përdorni fondet e llogarisë tuaj në çdo moment që keni nevojë, gjatë 24 orëve. Ajo lidhet me një deri në tre nga llogaritë tuaja në LEK ose në EURO.

  • Komision 0 për çdo blerje në terminalet POS (pikë shitje) si supermarkete, dyqane, restorante, agjensi udhëtimi etj, brenda Shqipërisë.
  • Komision 0 për tërheqjet cash në bankomatet e Bankës Amerikane të Investimeve.
  • Visa Electron ju jep mundësinë të kontrolloni më së miri llogarinë tuaj. Çdo transaksion pasqyrohet menjëherë në llogarinë tuaj duke ju dhënë mundësinë të verifikoni gjithçka.

Ofrojmë siguri maksimale! Pajisja CHIP e vendosur në kartë është një siguri që kompania ndërkombëtare VISA ofron me teknologjinë më të fundit.

  • Ndryshim PIN-i në çdo ATM të bankës.
  • Transferim fondesh nga një llogari e kartës te një tjetër.
  • Printim në çdo kohë i balancës apo i transaksioneve të fundit nga çdo ATM e Banka Amerikane e Investimeve.

Transaksionet janë 100% të autorizuara dhe secili prej jush mund të përfitojë një kartë Visa Electron pavarësisht nga historiku i marrëdhënies me bankën apo statusi i kredisë.

Kushtet për të përfituar një Visa Electron:

  • Të hapni një llogari rrjedhëse ose kursimi.
  • Të plotësoni një formular aplikimi VISA Electron.

 

Për të parë Kushtet e Punës për Kartën e Debitit, klikoni këtu.

Për një përdorim të sigurtë të kartës tuaj, ju ftojmë të lexoni rregullat këtu.

Karta lëshohet në emër të individit.

Email: [email protected]

Tel: + 355 4 258 760

Web: www.abi.al