Security Notice

I nderuar përdorues i shërbimit E-banking,

Banka Amerikane e Investimeve dëshiron t’u shërbejë perdoruesve të shërbimit të saj online në menyre profesionale dhe të sigurtë. Në mënyre që veprimet dhe transaksionet tuaja online të kryhen në mënyrë të sigurtë ju sugjerojmë si më poshtë:

  • Instaloni një antivirus dhe sigurohuni që të jetë i përditësuar gjatë gjithë kohës. Mungesa e përditesimit të antivirusit është e barazvlefshme me mungesën e një antivirusi.
  • Përdorimi i një Firewall-i, i cili do të shërbejë për të filtruar trafikun hyrës dhe dalës nga kompjuteri juaj.

Për më shumë informacion për një veprimtari financiare online të sigurtë, jeni të lutur të lexoni Këshillat e Sigurisë.

Më poshtë mund të gjeni edhe kontaktet e nevojshme në rast se dyshoni për probleme sigurie gjatë përdorimit të shërbimit E-banking.

Kompania ofruese për shërbimin e-banking është HALCOM Slovenia.

Klikoni ketu per te lexuar Udhezuesin e E-banking.

Për të marrë informacion në lidhje me këshillat e sigurisë, klikoni ketu.

Shërbimi e-banking:

“Call Center” tek numri telefonik: +355 44 537 000 ose në adresën e-mail: [email protected];