Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shitet Tokë Arë 12’000 m², në Çekrezë, Tiranë

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja12000m2
  • Vendndodhja

Shitet tokë arë me siperfaqe totale 12’000 m².

Prona në shitje pozicionohet në një distance rreth 4 km në lindje të rrugës  Fushë-Krujës Tiranë. Zona ku ndodhet prona ka karakter kryesisht bujqësor dhe rezidencial. Prona ka konfiguracion shumë të mirë dhe ndodhet në fshatin Çekrezë në Tiranë.

 

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X