Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shitet tokë 12,900 m² , te liqeni i Farkës

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja12900m2
  • Vendndodhja

Shitet Tokë Arë me sipërfaqe 12’900 m²  pranë Liqenit të Farkës, Tiranë.

Pranë pronës ndodhet rruga e cila lidh Komunën Farkë me zonën e Saukut dhe të kufirit juglindor të qytetit të Tiranës. Pronat ndodhen rreth 150 metra larg bregut të Liqenit Artificial të Farkës. Aksesi për këtë pronë kryhet nëpërmjet rrugës automobilistike të zonës.

Prona është e përshtatshme për ndërtime rezidenciale ashtu si zona përreth.

 

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X