Prona

Home > ABI Prona > Shtepi Private

Shitet godinë 1 kat me truall 300 m² dhe ndërtim 139 m² në rrugën

  • QytetiGjirokastër
  • Lloji i PronësShtepi Private
  • Sipërfaqja139m2
  • Vendndodhja

Shitet godinë 1 kat, me sipërfaqe trualli 300 m² dhe ndërtimi kati përdhe 139 m², ndodhur në zonën industriale, Gjirokastër. Prona ndodhet në një zonë industrialo/komerciale, dhe bujqësore të qytetit te Gjirokastrës, rreth 2.2 km nga qëndra e tij dhe rreth 100 m larg rrugës Tepelenë-Gjirokastër. Zona ku ndodhet prona karakterizohet kryesisht nga objekte të reja 1 - 3 kate banimi dhe shërbimi.

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X