Prona

Home > ABI Prona > Ndertese Multifunksionale

Shitet truall dhe ndërtesë 2 kat + 1 kat shtesë me truall 245 m² dhe ndërtesë 200 m² në Xhafzotaj, Durrës

  • QytetiDurrës
  • Lloji i PronësNdertese Multifunksionale
  • Sipërfaqja620m2
  • Vendndodhja

Shitet truall + ndërtesë 2 kat + 1 kat shtesë me përdorim aktual si punishte duralumini, me sipërfaqe totale toke 245 m² dhe ndërtesë totale rreth 620 m² ndodhur në Xhafzotaj, Durrës. Prona pozicionohet rreth 1.2 km në Perëndim të Shijakut dhe merr akses nëpërmjet rrugës "8 Dhjetori", rrugë e cila lidhet me kryqëzimin "4 rrugët e Shijakut" në zgjatimin Jugor te saj.

 

Prona ndodhet në një zonë me karakter miks, me objekte rezidenciale dhe komerciale, për ofrimin e shërbimeve të ndryshme.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X