Prona

Home > ABI Prona > Toke

Shitet Tokë 9,990 m² në Spitallë, Durrës

  • QytetiDurrës
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja9990m2
  • Vendndodhja

Shitet tokë “Arë” me sipërfaqe 9,990 m².

Toka ndodhet në Spitallë, Durrës. Ajo ka një distancë rreth 350 m nga rruga dytësore “Kuvendi Françeskan” në rrugën kryësore  “Aleksandër Goga”,  rreth 900 m larg nga Eco Park dhe 1.5 km larg nga vija bregdetare. Prona shtrihet në një terren krejtësisht fushor dhe ka një konfigurim të rregullt. Zona ku ndodhet prona ka karakter kryesisht rezidencial dhe industrial.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X