Prona

Home > ABI Prona > Dyqan

Shitet Njësi Shërbimi në qendër të Lushnjës me sipërfaqe 104 m²

  • QytetiLushnjë
  • Lloji i PronësDyqan
  • Sipërfaqja104m2
  • Vendndodhja

Shitet dyqan me  sipërfaqe 104 m². Njësia ndodhet në qendër të qytetit rreth 30 m nga Bashkia Lushnjë në qendrën e biznesit Art & Busines Center. Njësia ndodhet në katin e pëstë të ndërtesës dhe pozicionohet në fasadë në anën Perëndimore të saj dhe Njësia është e përbërë nga hapsira e brendshmë e kufizuar nga dy anë me fasadë xhami, 2 tualete si dhe verandë. Zona ku ndodhet prona ka karakter kryesisht komercial dhe në afërsi të saj ndodhen një sërë shërbimesh publike dhe private.

< Kthehu tek kërkimi juaj
X