Prona

Home > ABI Prona > Bodrum/Garazh

Shiten 2 podrume në Shëngjin, Lezhë

  • QytetiLezhë
  • Lloji i PronësBodrum/Garazh
  • Sipërfaqja234m2
  • Vendndodhja

Shiten 2 podrume  në Shëngjin. Podrumet janë të përshtashme për zhivllim bizesi ose magazina pasi ndodhen në kuotën + 1.00 nga toka. Pronat ndodhen në një distancë rreth 50 m në Jug të rrugës kryesore Lezhë-Shëngjin dhe rreth 250 m larg nga vija. Zona ka karakter kryeshit turistik dhe komercial dhe pozicioni i ketyre pronave është shumë i favorshëm  Aksesi për në prona realizohet nëpërmjet shkallëve.

B1 – 119.62 m²

B2 – 115 .0 m²

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X