Banka Amerikane e Investimeve kupton rëndësinë që aktiviteti i saj ka në mjedisin dhe komunitetin ku ne jetojmë dhe punojmë. Ne jemi të përkushtuar ndaj menaxhimit të kujdesshëm dhe pro-aktiv ndaj cdo impakti mjedisor që mund të ketë biznesi yne.

Banka Amerikane e Investimeve, aplikon praktika të kujdesshme në veprimet e brendëshme operacionale dhe në cdo vendimarrje në blerjet e saj. Ne gjithmonë do të përpiqemi të të minimizojmë konsumimin e burimeve si energji, letër apo ujë apo prodhimin e mbetjeve. Ne do të përpiqemi të krijojmë mundësi të tilla dhe për furnitorët tanë apo punonjësit tanë.

Gjithashtu Bank bashkëpunon me Organizata apo entitete qeveritare për të makzimizuar impaktin social, ekonomik dhe mjedisor të aktiviteteve tona.

PANAIRI “SHQIPERIA PUNON TOKEN” – ABI BANK MBESHTET

Më shumëPANAIRI “SHQIPERIA PUNON TOKEN” – EDICIONI I DYTE Në datat 12 dhe 13 Tetor 2018 në Sheshin “Nënë Tereza”, u [...]

Vullnetarët e ABI Bank prezent në fushatën e pastrimit të Farkës

Më shumë26 Mars 2017 – ABI Bank, në vijim të mbështetjes së nismave që promovojnë vullnetarizimin dhe mbrojtjen e natyrës, përkrahu [...]