Aktivitete

Të rejat nga ABI Bank

PANAIRI “SHQIPERIA PUNON TOKEN” – ABI BANK MBESHTET

PANAIRI “SHQIPERIA PUNON TOKEN” – EDICIONI I DYTE

Në datat 12 dhe 13 Tetor 2018 në Sheshin “Nënë Tereza”, u zhvillua panairi më i madh i bujqësisë në Shqipëri.

Ky ishte edicioni i dytë i panairit më të madh të bujqësisë, blegtorisë dhe agropërpunimit, në festën e prodhimit vendas nën sloganin “Shqipëria punon tokën”.

ABI Bank ishte sponsor i panairit të manifestimit të kulinarisë shqiptare, traditës së fshatit, prodhimit autokton dhe më të mirave të industrisë së përpunimit ushqimor në vend nëpërmjet “Shqiperia punon token!”