Aktivitete

Të rejat nga ABI Bank

Festa e Birrës – Korçë

Mbështetja e rradhës për Bankën Amerikane të Ivestiemeve është eventi i Festës së Birrës në Korçë. Nga data 14 deri më 18 Gusht qyteti i Korçës tashmë i zbukuruar nga dekori në sheshin e Pazarit të Vjeter por edhe në rrugët kryesore të tij është gati të presë këdo për të festuar në Festen e Birrës. Banka Amerikane e Investimeve shpreh mbështetjen e saj në eventet ku promovohet dhe tradita vendase.