Aktivitete

Të rejat nga ABI Bank

ABI Bank Sponsor i Pergjithshem i Master Chef Junior

Prill – Maj 2018 – Master Chef Junior

ABI Bank vazhdon mbështetjen e shfaqjeve më interesante në televizionet më të mira kombëtare. Master Chef Junior, e para garë e shefave të vegjël të kuzhinës, jo vetëm për Shqipërinë, por edhe për Ballkanin. Fëmijë të apasionuar pas gatimit, nga e gjithë Shqipëria nga mosha 8-14 vjeç do të vlerësohen nga Sokol Prenga, Julian Zguro dhe Xheraldina Vula të cilët janë Chefat që formojnë jurinë e këtij programi. Episod mbas episodi ky program do të na mbajë të lidhur pas ekranit për të ndjekur nga afër konkurrentet e vegjël dhe emocionet e forta që ata përҫojnë.

Ҫdo të Martë, në RTSH, ora 20:35 “MasterChef Albania Junior”.