Aktivitete

Të rejat nga ABI Bank

ABI BANK SPONSOR GJENERAL I FEST 57

Dhjetor 2018

Banka Amerikane e Investimeve është Sponsor Gjeneral i Festivalit të Këngës në RTSH – FEST 57, në datat 20, 21 dhe 22 Dhjetor në Pallatin e Kongreseve.

Për të parë videon e këtij Festivali, klikoni në linkun në vijim: FEST 57