Aktivitete

Të rejat nga ABI Bank

ABI BANK MBESHTET “RALLY ALBANIA” 2019

Ka nisur të shtunën dt. 8 qershor edicioni i 15-të i “Rally Albania” 2019. Një javë me aventurë duke eksploruar Shqipërinë nëpërmjet sportit.

Nisja e garës bëhet nga Tirana, Sheshi Skënderbej për të vazhduar në Valbonë, Voskopojë dhe Himarë.

Banka Amerikane e Investimeve partner zyrtar i “Rally Albania” 2019!