Aktivitete

Të rejat nga ABI Bank

ABI BANK MBESHTET KONCERTIN “AMERICA THE BEAUTIFUL”

12 korrik – Tiranë

“America the Beautiful” nga Kastriot Tusha & Friends, është koncerti që ABI Bank ka zgjedhur të  mbështesë duke treguar kontribut të vazhdueshëm në vlerat që përcjell arti dhe kultura.

Ditën e premte dt. 12 korrik, në Amfiteatrin e Tiranës tenori i njohur shqiptar Kastriot Tusha do të ndajë me Miqtë e tij Artistë,një repertor shumë pikant nga autorët më të njohur Amerikan……